Ibiza hotspots x 5 | zomer 2024 | girlstrip

Ibiza hotspots x 5 | zomer 2024 | girlstrip

Hé fashion bestie!

Ik kan niet anders dan onze onvergetelijke avonturen op Ibiza met je delen, want oh boy, hebben we een paar pareltjes ontdekt! Ibiza, met zijn betoverende stranden, bruisende nachtleven en unieke sfeer, heeft ons hart gestolen. Hier is mijn lijst met de 5 leukste hotspots die je absoluut niet mag missen tijdens jouw volgende girls trip naar dit magische eiland. Pak een lekker drankje, ga er goed voor zitten, en laat me je meenemen op een reis naar de vijf plekken die ons Ibiza-avontuur onvergetelijk maakten.

1. Cotton Beach Club - Cala Tarida
Onze eerste stop is de adembenemende Cotton Beach Club, gelegen op de kliffen van Cala Tarida. Dit stukje hemel op aarde biedt niet alleen een waanzinnig uitzicht over de azuurblauwe zee, maar ook een ongekend luxe strandervaring. Het witte, chique interieur en de comfortabele ligbedden maken het de perfecte plek om te genieten van de zon, terwijl de menukaart vol staat met overheerlijke gerechten en verfrissende cocktails. We hebben hier urenlang gekletst, gelachen en genoten van het uitzicht - een absolute must-visit!

2. Dalt Vila - Het oude hart van Ibiza-stad
Geen trip naar Ibiza is compleet zonder een bezoek aan Dalt Vila, het historische centrum van Ibiza-stad. De charmante straatjes, vol met boetiekjes, kunstgalerijen en gezellige cafés, zijn perfect om doorheen te dwalen. Het hoogtepunt is de klim naar de kathedraal, vanwaar je een adembenemend uitzicht hebt over de hele stad en de haven. We hebben ons laten betoveren door de magie van de oude stadsmuren en de prachtige architectuur - echt een stap terug in de tijd!

3. Amante Beach Club - Sol d'en Serra
Vervolgens is Amante Beach Club in Sol d'en Serra een plek die je hart sneller doet kloppen. Genesteld op een klif, biedt Amante een spectaculair uitzicht op een afgelegen baai. Het is de ideale locatie voor een dagje ontspannen in luxe. Met heerlijk eten, fantastische cocktails en comfortabele ligbedden is het de ultieme plek om tot rust te komen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Ibiza. We hebben ons helemaal opgeladen en voelden ons als herboren na een dag in deze oase van rust.

4. Pacha Ibiza - De iconische nachtclub
Natuurlijk mag een avondje uit in Pacha Ibiza niet ontbreken. Deze wereldberoemde nachtclub is de belichaming van het Ibiza-gevoel. Met top-DJ's, een ongelooflijke sfeer en een publiek van over de hele wereld, hebben we gedanst tot de zon opkwam. Het was een onvergetelijke nacht waar de energie, muziek en vriendschap samenkwamen in een perfecte harmonie. Als je het echte nachtleven van Ibiza wilt ervaren, is Pacha de plek waar je moet zijn!

5. Hacienda Na Xamena - Een verborgen juweeltje
Last but not least, Hacienda Na Xamena, gelegen in het noorden van Ibiza. Dit hotel biedt niet alleen luxe accommodaties, maar ook een van de meest spectaculaire spa-ervaringen ter wereld. De beroemde "suspended" zwembaden, uitgehouwen in de kliffen, bieden een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Een middagje in deze spa voelde als pure verwennerij voor lichaam en ziel. Het was de perfecte afsluiter van onze onvergetelijke meidenreis.

Deze hotspots zijn slechts het begin van wat Ibiza te bieden heeft. Elk van deze plekken heeft bijgedragen aan onze onvergetelijke herinneringen en ik kan niet wachten om meer avonturen met je te delen.

Ibiza

RSS